Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και σε Switch το The Fall Part 2: Unbound

*
H Over The Moon ανακοίνωσε πως ο νεότερός της τίτλος, το The Fall Part 2: Unbound, θα κυκλοφορήσει και σε Nintendo Switch. Ο τίτλος είχε βάλει αρχικά πλώρη για το Wii U μιας και ο προκάτοχός του (The Fall) είχε εμφανιστεί στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Τελικά το The Fall Part 2: Unbound θα έρθει στην νεότερη κονσόλα της Nintendo και όχι στο Wii U, όπως και στα Xbox One, PS4, PC, Mac, Linux το τρίτο τρίμηνο του έτους. Για όσους δεν θυμούνται, υπενθυμίζουμε πως το The Fall Part 2: Unbound είναι ένα action-adventure platformer 2 διαστάσεων με μια A.I. να προσπαθεί να επιβιώσει από κάποιους που θέλουν να την καταστρέψουν. Το νεότερο story trailer του τίτλου βρίσκεται παρακάτω για να πάρετε γεύση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*